catalunya mediterrani

El Catalunya i el Mediterrani han disputat un dels derbis barcelonins de la jornada de la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Els homes entrenats per Jahzeel Martínez han superat els seus rivals després de remuntar el partit a la represa.

Primer quart sense gols

La bona defensa i el poc encert en atac han deixat el primer quart amb els marcadors sense gols, un resultat que s’ha trencat en el segon quart quan els locals han marxat al descans amb un avantatge de 4 gols a 3.

Remuntada santsenca a la represa

A la segona part, però, el Mediterrani ha demostrat la seva superioritat i ha aconseguit capgirar el marcador. Els de Martínez han signat un parcial d’1 a 3 i 1 a 4 que ha deixat tocats i enfonsats els homes entrenats per Tato García. El Catalunya continua en la setena posició de la Lliga i el Mediterrani avança fins a la quarta posició. El porter visitant, Ramon Santís, ha estat escollit el millor del partit.