El CN Sant Andreu ha superat per la mínima el CN Rubí. Les andreuenques s’han imposat per 8 a 7 en un partit molt igualat. La portera rubinenca, Elia Jiménez ha estat nomenada la millor del partit.

Victòria treballada

Les noies entrenades per Javi Aznar continuen en la bona línia a la Lliga i amb la victòria treballada contra el Rubí continuen en quarta posició de la Lliga Premaat femenina. Ha estat un partit molt igualat a la Pere Serrat. Les andreuenques han començat bé amb un parcial de 2 a 1, però abans del descans les visitants han fet un 2 a 3 que ha deixat el partit empatat. A la represa ha continuat la igualtat. El Sant Andreu s’ha imposat en el tercer quart 3 a 2 i això ha significat la victòria després d’empatar en l’últim.