El Sant Andreu ha guanyat amb relativa comoditat el Sant Feliu per 12 a 6. Amb aquesta victòria les andreuenques es mantenen quartes a la classificació de la Lliga Premaat femenina de waterpolo. La jugadora andreuenca Paula Crespi ha estat considerada la millor del partit.

Partit encarrilat abans de descans

Javi Aznar no volia que el matx contra les santfeliuenques es compliqués i també volia trencar la ratxa de dues derrotes seguides del seu equip. I les dues coses les ha aconseguit. Ben aviat, el Sant Andreu ha posat fil a l’agulla i al primer quart les locals guanyaven per 2 a 0. Un resultat que al descans ja era de 5 a 1 per a les de la Pere Serrat.

Després del descans, tots dos equips han buscat la porteria contrària amb més insistència. Una bona mostra d’això ha estat el parcial de 5 a 4 del tercer quart. Nou gols que han fet que s’hagi arribat a l’últim període amb un 10 a 5 favorable al Sant Andreu. L’últim parcial de l’enfrontament, 2 a 1, ha servit per acabar deixant el definitiu 12 a 6 en el marcador.

Amb el triomf, el Sant Andreu se situa quart a la classificació amb 13 punts després de quatre victòries, un empat i dues derrotes (contra el Sabadell i el Mataró).