El CN Sant Andreu ha perdut el seu primer partit de la temporada davant l’Astralpool CN Sabadell per 6-19 a la tercera jornada de la Lliga Premaat de waterpolo femení. La jugadora del Sabadell, Judith Forca ha estat considerada la millor del partit.

Sense opcions

L’equip local ha entrat al partit més actiu que el visitant, tirant més a porteria i donant més sensació de perill. No obstant això, les de Sant Andreu no han aconseguit materialitzar les seves ocasions mentre que les sabadellenques han estat molt més efectives, ja que des del primer minut del partit que anaven davant en el marcador. El resultat en el primer quart ha estat de 1 a 4, en què encara el Sant Andreu tenia opcions d’apropar-se al marcador. En el segon quart el CN Sabadell ha ampliat una mica més la distància en el marcador, amb un parcial de 1 a 2 que ha deixat el 2 a 6 a la mitja part.

Els dos darrers quarts del partit se’ls ha emportat el Sabadell contundentment

En el tercer quart, les de Javi Aznar han intentat de totes les maneres acostar-se al marcador, sobretot des de la mitja distància, però la defensa organitzada de les jugadores del CN Sabadell i la bona col·locació de la seva portera no ha permès que el Sant Andreu redueixi distàncies, ja que el tercer període ha acabat amb el mateix parcial que al primer quart: 1 a 4. El darrer període també ha estat per al conjunt dirigit per David Palma amb un parcial de 2 a 5 que ha deixat el resultat final del partit de 6 a 19.