El Barça ha golejat l’Industrias Santa Coloma

a Sabadell per  3 a 6  en el primer derbi de la temporada. Ferrao i l’excolomenc Adolfo han estat els millors del partit amb dos gols cadascun.

Domini local a la primera part

El Barça ha entrat al partit adormit

, sobretot en els minuts inicials. El Santa Coloma ha aprofitat una badada defensiva de l’equip culer a través d’Uri Santos. Feia justícia el marcador ja que fins aquell moment els colomencs dominaven en joc i ocasions. Ferrao ha intentat batre la porteria defensada per Puerta, però el seu llançament ha anat al travesser.

Just un minut després al conjunt blaugrana se li han complicat més les coses amb l’expulsió de Sepe per doble amonestació. El Barça no s’ha enfonsat i ha augmentat la intensitat en els darrers cinc minuts de la primera meitat, amb una triple ocasió gairebé consecutiva de Dyego, Adolfo i Ferrao, però gràcies a les intervencions de Puerta, el Barça no ha pogut empatar el partit abans del descans.

Remuntada amb golejada a la represa

A la represa del matx, els d’Andreu Plaza han sortit com una piconadora. En dos minuts han remuntat el partit. Al minut 24, Ferrao ha marcat a porteria buida després d’una passada de Dyego. Segons després Aicardo ha aprofitat una gran assistència de Ferrao. Tot seguit, Lozano ha afusellat tot sol Puerta. Finalment Adolfo ha sentenciat aquest periple aclaparador marcant per sota, lluny de l’abast del porter.

El Santa Coloma ha reaccionat amb una doble arribada de Vidal que Dídac ha aturat amb dues bones intervencions. Al minut 30, Ferrao ha vist porteria de nou després d’una gran assistència de Lozano. Amb aquest gol Ferrao ha marcat en les nou jornades de lliga i suma ja 13 gols. Un minut després, els colomencs han retallat distàncies amb el gol de Ferrao en pròpia porteria.

En el minut 37, el Santa Coloma ha decidit jugar amb porter jugador per intentar apropar-se al conjunt culer, però el recurs final no ha estat eficaç, ja que a porteria buida, Adolfo ha marcat el seu segon gol de la nit. En els darrers instants, Cardona ha marcat el tercer gol local deixant el marcador final de 3 a 6 a favor dels blaugrana.