Gairebé un miler de persones han fet l’alineació dels pitjors fitxatges del Barça durant els últims 25 anys. Però quins han estat els jugadors més votats pels usuaris? Qui té el dubtós honor d’aparèixer a la majoria d’alineacions?

Douglas Pereira dos Santos és el jugador més votat. El lateral brasiler va jugar dues temporades al Barça i només va disputar vuit partits (tres de Lliga). Va arribar del Sao Paulo a canvi de quatre milions d’euros i apareix en dues de cada tres alineacions dels usuaris. El segon més votat també és un defensa. Dmitrò Txigrinski va ser una aposta del Barça de Guardiola que va acabar tornant al Xakhtar Donetsk.

El jugador menys votat ha estat Vitor Baía, que només apareix en una de cada 10 alineacions. El segueixen Mendieta, Overmars i Quaresma.

Rustu i Lopetegui, duel a la porteria

Els vots a la porteria han estat molt repartits entre Rustu i Julen Lopetegui. El porter turc és el més votat per un petit marge. El tercer ha estat Dutruel i finalment Vitor Baía és el porter que apareix en menys alineacions.

Douglas, indiscutible a la defensa

Douglas i Txigrinski ocupen les posicions defensives en la majoria d’alineacions dels usuaris. Els segueixen a certa distància Bogarde i Christanval. Els dos centrals apareixen a la meitat de les votacions. Per darrere, Okunowo i Mario Álvarez també són apostes recurrents dels seguidors. Els menys triats són Déhu, Murillo, Sorín i Mina. El colombià és curiosament el defensa menys votat.

Arda Turan, el “bluf” al mig del camp

Va arribar amb l’etiqueta d’estrella, i el seu rendiment va estar lluny del que s’esperava d’ell. Arda Turan és el migcampista més votat a l’alineació de fracassos blaugrana. Ciric, Petit i Amunike han quedat molt a prop del turc. Altres apostes han estat André Gomes, Rochemback, Song i Korneiev. En canvi, els menys votats són per aquest ordre: Eskurza, Litmanen i Mendieta.

El pitjor davanter: Boateng

Va ser una aposta en el mercat d’hivern, i és el jugador més votat per ocupar la posició de 9 en l’alineació dels blufs del Barça. Boateng ha superat Dugarry i Keirrison, que completen el podi ofensiu de jugadors atacants. Hleb, Geovanni, Prosinecki i Alfonso han quedat per darrere. Els quatre menys votats són: Maxi López, Dani Garcia, Quaresma i Overmars.

Vols fer l’alineació?