A La Porteria escoltem versions de dos periodistes que han estat protagonistes les últimes hores: Sique Rodríguez és el cap d’esports de la Cadena Ser, que va descobrir tot l’afer del ‘Barçagate’. Marçal Lorente presenta ‘Sin Concesiones’ i escriu a ‘Mundo Deportivo. Gerard Piqué ha qualificat Lorente de ‘titella’.

El ‘Barçagate’ ha fet trontollar el club aquesta setmana. La ‘Cadena Ser’ va publicar una informació en què assegurava que el Barça havia contractat els serveis d’una empresa que va atacar a jugadors del club a través de les xarxes socials, ha generat moltíssimes reaccions en cadena. Des del club es va assegurar que no s’havia contractat cap empresa amb aquesta finalitat i va trencar el contracte amb l’empresa I3 Ventures.

Sique Rodríguez: “És impossible que la directiva no ho sapigués”

Sique Rodríguez ha explicat que té dubtes de si la directiva de Josep Maria Bartomeu era coneixedor dels atacs a jugadors. Però assegura que és impossible que no estiguessin al cas dels atacs a Puyol, Xavi, Joan Laporta, Víctor Font o Jaume Roures. El periodista de la SER exlpica que el club tenia informació cada 15 dies de la tasca que feia l’empresa I3 Ventures.

Gerard Piqué titlla de ‘titella’ Marçal Lorente

La polèmica del ‘Barçagate’ ha generat més evidències del divorci entre jugadors i directiva. L’última prova és la reacció de Gerard Piqué a un tuit de Marçal Lorente. El central blaugrana va contestar al periodista qualificant-lo de ‘titella’. Lorente respondrà a Piqué durant el programa.

Marçal Lorente: “Piqué me la tenia guardada”

Marçal Lorente ha explicat que Gerard Piqué tenia ganes de respondre’l perquè aquesta temporada l’ha criticat obertament pel seu rendiment. I ha lamentat que fos amb un qualificatiu i no amb una crítica sobre la seva feina.