Leo Messi no s’ha mossegat la llengua en la seva entrevista a ‘Mundo Deportivo’. El capità blaugrana ha tornat a parlar sobre la polèmica generada amb Éric Abidal, secretari tècnic del Barça, quan el francès va justificar la destitució d’Ernesto Valverde perquè “molts jugadors no estaven satisfets ni treballaven gaire“. Després de respondre a Instagram, Messi ha tornat a parlar clar sobre aquest fet. “Em vaig sentir atacat per Abidal, per això li vaig respondre.” 

Leo Messi respon a Abidal

“No sé què li va passar pel cap per dir això. Vaig respondre perquè vaig sentir que atacava els jugadors. Ja es diuen suficients coses del vestidor, com per exemple que ho decidim tot, que posem i traiem entrenadors, i sobretot de mi. Em va molestar que fos una persona del club, un secretari tècnic. És una bogeria que Abidal posi els jugadors al mig de la destitució del míster. És ell qui pren les decisions i se n’ha de fer càrrec. És per això que vaig voler aclarir-ho, no podia deixar que el director esportiu m’ataqués d’aquella manera.”

Leo Messi també ha explicat que les declaracions d’Abidal li van afectar “personalment”. “Com a capità em va saber greu perquè atacava el vestidor, per això vaig dir que si atacava el vestidor donés el nom de les persones per no parlar en general. Personalment també em va saber greu, ja es diu molt que jo mano i prenc decisions, cosa que no és així com perquè ho arribi a dir algú del club.”