Col·loquialment, es coneix com a bluf allò que es vol fer veure que és molt més important o molt més valuós que no és. En el món del futbol, els fitxatges de jugadors sovint poden generar grans blufs per als aficionats i per als clubs. Futbolistes que pràcticament no juguen, d’altres que il·lusionen -per preu i qualitat- i no triomfen i d’altres que arriben a un gran club sense ser gaire coneguts.

Juga amb nosaltres a fer un equip titular de jugadors que han decebut els seguidors blaugrana i esbrina quin president té més fitxatges bluf en la història recent del Barça.

Actualment, el Barça busca un 9 per suplir les baixes de Luis Suárez i Ousmane Dembélé, recentment operat del bíceps femoral. Aprofitant la més que possible arribada d’un nou futbolista, repassem algunes de les incorporacions més decebedores dels darrers 25 anys de la història blaugrana. Des de porters que venien d’estrelles com Vítor Baía, fins a jugadors que van il·lusionar els culers com Arda Turan i van marxar per la porta del darrere. 25 anys de fitxatges fets per cinc presidents del Barça diferents. Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. 

Josep Lluís Núñez: Dragan Ciric, Robert Prosinecki, Christophe Dugarry, Julen Lopetegui, Dani Garcia, Winston Bogarde, Frédéric Déhu, Samuel Okunowo, Xabier Eskurza, Igor Korneiev.
Joan Gaspart: Richard Dutruel, Philippe Christanval, Geovanni Deiberson, Alfonso Pérez, Jari Litmanen, Juan Pablo Sorín, Fabio Rochemback, Mark Overmars, Emmanuel Petit, Gaizka Mendieta.
Joan Laporta: Rustu, Mario Álvarez, Ricardo Quaresma, Chygrynskyi, Alexandr Hleb, Keirrison, Maxi López.
Sandro Rosell: Douglas, Alex Song, Thomas Vermaelen.
Josep Martia Baromeu: Arda Turan, Prince Boateng, Jeison Murillo, André Gomes, Yerri Mina.