leo messi

Leo Messi ha parlat en una entrevista a ‘Mundo Deportivo’ en ple enrenou pel “Barçagate”. El capità del Barça ha repassat tots els temes d’actualitat i el seu futur personal més immediat. En aquest sentit, Messi ha enviat un missatge inequívoc: “Si el club vol, no tinc cap problema a seguir. Vull guanyar una altra Champions i seguir guanyant Lligues”. Unes declaracions contundents que tanquen qualsevol rumor sobre una hipotètica sortida gràcies a la clàusula alliberatòria de què disposa l’argentí a partir d’aquest estiu.

En clau d’equip, l’argentí ha fet autocrítica i ha afirmat que “ara mateix a l’equip no li arriba per lluitar per la Champions“. Pel que fa a la Lliga, Leo Messi creu que tant el Barça com el Reial Madrid estan sent “molt irregulars” i que els dos conjunts “lluitaran fins al final pel títol”. En aquesta extensa entrevista, Leo Messi també parla sobre la seva publicació a Instagram responent a Abidal, els missatges a les xarxes atacant jugadors, el possible retorn de Neymar i l’adeu de Valverde.

Leo Messi sobre el “Barçagate”

Messi també ha valorat les últimes informacions sobre la contractació per part del club d’una empresa per difamar jugadors a les xarxes. El ’10’ afirma que li sembla estrany que un club com el Barça es vegi afectat per una polèmica com aquesta. “Em va agafar per sorpresa. El president ens ha dit el mateix que va dir en públic, els capitans no sabem res més”. Messi demana prudència i creu que “cal esperar a veure si és veritat o no”.

Leo Messio i els xiulets a l’equip

Messi també ha parlat del moment de joc que viu l’equip amb l’arribada de Quique Setién. El de Rosario afirma que necessiten temps per assimilar els nous mecanismes, i es mostra comprensiu amb el públic del Camp Nou. “És normal que la gent es posi nerviosa. A vegades juguem moltes vegades cap enrere en un partit i la gent s’altera. Dona la sensació que podem perdre la pilota en qualsevol moment i que ens facin gol. És normal, estem vivint molts canvis, en joc, en resultats i no estem jugant bé.”