El Muntanyesa i l’Europa segueixen preparant el debut a la Lliga de Tercera Divisió, que serà el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. Els dos s’han enfrontat en un amistós que ha acabat empat a 0 al Municipal de Nou Barris. Tot i que el partit ha estat de preparació, tant els de Nou Barris com els de Gràcia hi han posat la intensitat d’un enfrontament de competició oficial.

Fode, el més incisiu

L’Europa s’ha presentat a Nou Barris amb diverses baixes i gairebé començar el partit n’ha acumulat una més. Albert Martí ha hagut de deixar el camp lesionat. Cap dels dos equips no ha generat molt de futbol ofensiu. Molta lluita al mig del camp i mai no han donat cap pilota per perduda. L’ocasió més clara en aquests primers 45 minuts ha estat de l’escapulat Fode, però no ha pogut superar en l’un contra a un Segovia. Els groc-i-negres també han provat sort, però els seus xuts han sortit desviats.

El travesser evita el gol

A la represa el Muntanyesa ha canviat gairebé tot l’equip, ha fet 9 canvis, i s’ha notat, ja que el joc no ha estat tan fluid. A això també hi ha influit el bon treball defensiu dels graciencs. De totes maneres, l’ocasió més clara d’aquesta segona part ha estat per Brian Canalejo amb un xut que s’ha estavellat al travesser de la porteria escapulada. Al final, empat sense gols i els dos entrenadors, Dani Andreu i David Vilajoana, que han aprofitat per fer més proves de cara a l’inici de la Lliga.

Les valoracions dels entrenadors