Vicente moreno
@RCDEspanyol

L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit de diumenge, a les 18.15 h, al camp de l’Oviedo. Els pericos han guanyat un enfrontament, contra l’Albacete, i n’han empatat un altre, a Mallorca, i cerquen la segona victòria.

Com veu Vicente Moreno l’Oviedo

L’entrenador perico ha explicat que espera trobar-se un rival difícil. Un equip que ha pogut veure en les dues primeres jornades com no ha guanyat però no ha perdut tampoc. Va empatar amb el Cartagena a 0 i, amb el Mirandés, a un gol, però van fer dos bons partits. Per tant, ha destacat que “tindran motivació de fer les coses bé. Nosaltres ho haurem de fer bé per poder guanyar”. Ha dit que contra l’Oviedo serà un partit similar al del Mallorca i que li hauria agradat arribar a aquesta jornada amb els sis punts. Davant del conjunt asturià ha dit que hauran d’estar més fins i igualar l’agressivitat i la voluntat d’endur-se el partit. L’equip entrenat per José Ángel Ziganda és un conjunt, segons Moreno, que s’hi deixa la pell, des del primer jugador d’atac fins a l’últim de la defensa.

El plantejament a domicili

Moreno ha comentat en la compareixença que és molt probable que hi hagi canvis en el plantejament tàctic, el posicionament, i en el nom dels jugadors titulars. Això sí, no preveu que hi hagi gaire diferència entre l’Espanyol que jugui a l’RCDE Stadium i el que jugui a domicili. “Depèn del que et condicioni el rival. La intenció és la mateixa: anar a guanyar el partit. Depèn del rival el que et pot fer canviar”.

L’Espanyol farà el darrer entrenament de la setmana aquest dissabte al matí i, en finalitzar la sessió, es desplaçarà cap a Astúries.