Luis Suárez s’ha acomiadat del FC Barcelona

en un acte organitzat pel club. L’uruguaià ha estat acompanyat per la seva família i per alguns jugadors de la plantilla: Leo Messi, Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergi Roberto i Sergio Busquets. Suárez ha repassat la seva carrera al club i s’ha mostrat visiblement emocionat al llarg del comiat. L’uruguaià ha reiterat el seu amor pel Barça i s’ha mostrat molt agraït per tot el que ha viscut vestit de blaugrana.

Luis Suárez
@FCBarcelona_cat

Un Suárez molt agraït

Josep Maria Bartomeu

ha presidit l’acte de comiat i s’ha desfet en elogis cap al davanter uruguaià: “Vull destacar el seu caràcter, la seva lluita. Quan acabi la pandèmia, organitzarem un partit d’homenatge a Suárez amb públic”. Després de la introducció del president, Suárez ha pres la paraula entre llàgrimes. L’uruguaià s’ha mostrat molt emocionat al llarg de l’acte recordant el seu pas pel club: “He d’agrair al club la seva confiança des del 2014, ja que sabien en les condicions que venia per una errada meva. No era fàcil acceptar això i estaré sempre agraït“. També ha repassat la seva trajectòria com a blaugrana: “Són molts anys, em quedo amb tot el que he viscut aquí, que han estat moments espectaculars. No m’oblidaré mai, seré un culer més estigui on estigui“.

Un somni fet realitat

Suárez

ha descrit la seva carrera al Barça com un “somni fet realitat”. “No m’imaginava arribar als números que he arribat, perquè al Barça sempre has de rendir al màxim i m’he de sentir orgullós d’haver aguantat tant. Han estat sis anys meravellosos i espectaculars” ha destacat. Luis Suárez també ha parlat sobre la bona relació que té amb Leo Messi. Respecte la seva sortida, l’uruguaià ha destacat que “costa acceptar que el club no compta amb tu” però que tot i això, ja ho ha digerit i està preparat per començar una nova etapa a l’Atlètic de Madrid.

L’últim dia de Suárez al Barça