Barça femení
@FCBfemeni

El Barça va iniciar la pretemporada a principis de setembre i el 3 o 4 d’octubre debutarà a la Lliga Iberdrola amb un clàssic contra el Reial Madrid. Aquest dijous, seguint la preparació, les blaugrana han disputat un amistós contra l’AEM Lleida i les de Lluis Cortés s’han imposat per 5 a 0.

El Barça surt molt intens al camp

El partit contra l’AEM Lleida, conjunt de la Lliga Reto Iberdrola, ha estat força còmode per a les jugadores de Lluís Cortés. S’ha disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i Cortés ha comptat amb totes les jugadores disponibles excepte les internacionals Graham, Martens i Crnogorcevic. Només començar, als quatre minuts de joc, ha arribat el primer gol del Barça, que ha fet Alexia amb un xut des de la frontal amb l’esquerra. Les blaugrana han buscat espais a la defensa tancada de les lleidatanes i a la meitat del primer temps ha arribat el segon gol. Oshoala, sola dins l’àrea petita, ha enviat una centrada d’Aitana al fins de la porteria. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Canvis a la segona part

La segona part ha començat amb set canvis respecte a l’11 inicial del partit. Malgrat que l’AEM ha intentat buscar la porteria blaugrana, han estat les jugadores de Cortés les que han tornat a marcar. Aitana ha aprofitat un mal rebuig de la portera lleidatana, minut 61. Mariona, tres minuts més tard, ha fet el quart en transformar un penal. El cinquè i definitiu gol ha estat de nou d’Aitana, que ha rematat una passada de la mort de la capitana Vicky Losada.