Lluís Cortés
@FCBfemeni

L’entrenador del FC Barcelona, Lluís Cortés, ha estat nominat per la UEFA a millor entrenador de l’any de futbol femení. El tècnic blaugrana és un dels tres candidats al premi, juntament amb Stephan Lerch (Wolfsburg) i Jean-Luc Vasseur (Olimpique de Lió). De fet, es tracta del primer cop a la història que la UEFA premiarà el millor tècnic de l’any en la modalitat femenina. La gran tasca feta amb el Barça l’ha portat a estar entre els tres millors entrenadors europeus.

Història blaugrana

Si el Barça es troba entre els millors equips d’Europa, és en bona part gràcies a la feina de Lluís Cortés i el seu cos tècnic. La UEFA ha premiat la seva tasca amb la nominació al primer premi de la història al millor entrenador femení de l’any. Els altres dos entrenadors escollits són Stephan Lerch, del Wolfsburg, i Jean-Luc Vasseur de l’Olimpique de Lió. El francès és un dels favorits a endur-se el premi, ja que el seu equip ho ha guanyat tot aquesta temporada.

Però a Lluís Cortés, de mèrits no n’hi falten. Aquesta temporada, el tècnic ha guanyat la Supercopa i la Lliga. A la Champions es van quedar a les portes de la final, després de caure per la mínima contra el Wolfsburg, però l’actuació blaugrana a Europa va ser impecable.