Toni Freixa

ha presentat aquest dijous la candidatura a les eleccions del FC Barcelona. Ho ha fet a l’Auditori 1899 del Camp Nou, en un acte presentat per l’actor Bruno Oro. Freixa, que ja es va presentar a les eleccions de l’any 2015 després d’haver estat el portaveu de la directiva de Sandro Rossell, ha detallat tots els aspectes més destacats de la seva candidatura.

“No vull ser continuista”

Toni Freixa

ha rebutjat l’etiqueta de continuista. El precandidat blaugrana ha assegurat que “no vol ser continuista, sinó continuador de tot el que ha fet bé l’actual junta”. Ho ha justificat al·legant que l’any 2003 va estar amb Laporta, després amb Sandro Rossell i Bartomeu i, tot seguit, es va presentar a les eleccions del 2015. Freixa ha remarcat que “busca la unitat al club”. Respecte la moció de censura presentada contra l’actual president, Toni Freixa ha demanat respecte per a tots els precandidats que s’hi presenten, però també elogia el seu programa: “Tindrem una pugna molt entretinguda. El nostre projecte és el que aglutina més seny, experiència i coneixement“.

Messi, Suárez i Koeman

El precandidat també ha fet referència a alguns dels assumptes més destacats de l’actualitat blaugrana: Suárez, Messi i Koeman. “Estic feliç que Messi s’hagi quedat al Barça. No és comprensible un projecte sense ell” ha assegurat. Sobre la sortida de Suárez, ha destacat que “sempre estarà al cor dels culers” i que “hem tingut el millor nou de la nostra història”. Toni Freixa ha elogiat el nou projecte esportiu del Barça, de la mà del nou entrenador, Ronald Koeman: “Coneix la casa, s’ha de confiar en les idees que ell té i no ens fallarà”.