Victòria importantíssima de la Guineueta al camp del Mollet per 1 a 2. El conjunt barceloní ha aconseguit fer-se amb el triomf jugant durant gairebé una hora amb un jugador menys per l’expulsió de Pou en el minut 33. Amb aquesta victòria, els de Luis Gallego es mantenen líders del subgrup 1B de la Primera Catalana.

La Guineueta, amb un menys des del minut 33

Les coses han començat molt bé per al conjunt de Nou Barris perquè en el primer minut de joc i en la primera jugada d’atac, Ao ha aprofitat un refús per marcar el 0 a 1. El Mollet ha començat a dominar i a tenir ocasions a l’àrea visitant. Yan Carlos ha pogut evitar l’empat en el 17, però en el 27 l’àrbitre ha assenyalat penal en una acció molt protestada pels locals. Arnau Fortuny no ha desaprofitat l’oportunitat i ha fet pujar l’1 a 1 en el marcador. El matx ha canviat completament en el minut 33 amb la segona targeta groga per a Pau, que ha estat expulsat.

El Mollet apreta sense èxit

A la segona meitat, el Mollet ha dominat, però curiosament ha estat la Guineueta el que ha aconseguit l’1 a 2. Goodbless, més conegut com a Gudy, ha aconseguit avançar els visitants. Els vallesans ho han intentat i han tingut opcions per empatar, però finalment la victòria ha caigut del cantó de la Guine, que suma ja tres victòries consecutives des del retorn de la competició. Davant del Rubí (0-4), contra el Júpiter (4-1) i aquesta al camp del Mollet