El Muntanyesa ha perdut per la mínima amb el Valls al Municipal de Nou Barris (0-1). El conjunt de Ramon Calderé rebia un rival directe a la classificació i ha perdut una bona oportunitat de cara a sumar tres punts importants per a la segona fase del campionat. Sergi Gestí ha estat l’autor d’un golàs que ha donat els tres punts als tarragonins.

Ocasions a dojo

La Monta era conscient de la importància d’aconseguir un resultat favorable davant el Valls. És per això que el conjunt de Nou Barris ha sortit al terreny de joc amb molta intensitat i decidit a buscar la porteria dels tarragonins. Tot i això, ha estat el Valls qui ha disposat de la primera ocasió clara. Sergi Gómez s’ha plantat sol davant Segovia, però el porter de Nou Barris ha fet una gran intervenció. Els tarragonins han anat guanyant metres i han gaudit d’una nova ocasió que ha acabat amb un gol anul·lat a Sergi Gómez per fora de joc. La Monta també ha dit la seva. El conjunt de Ramon Calderé ha pogut obrir la llauna en dues accions consecutives. Primer ho ha provat Verdú amb un xut de falta directa que ha aturat Alejo i tot seguit una bona rematada de Pedro Garcia, també desviada pel porter barceloní. Abans del descans, la Monta ha pogut obrir la llauna amb un xut al pal de Dani Ruiz.

Cop dur del Valls

El Valls ha sortit molt més intens a la represa i ha buscat amb insistència la porteria de Segovia. La Monta no s’ha sentit còmode en aquests primers minuts de part i no ha gaudit del control de la pilota. La insistència del Valls ha tingut premi al minut 68. Sergi Gestí ha enviat un xut impecable que ha entrat per l’escaire. Amb aquest gol, la Monta s’ha llençat a l’atac a la recerca de l’empat. A les acaballes, Alex Alba, a boca de canó, ha tingut l’empat però Alejo ha tret una mà espectacular per evitar-ho. L’equip de Calderé no ha estat encertat en els últims metres i ha encaixat una derrota a Nou Barris davant un rival directe.