El Júpiter ha sumat la primera victòria a la lliga i ho ha fet a casa davant el Mataró (2-1). El conjunt de la Verneda ha remuntat el gol inicial dels del Maresme i han sumat tres punts vitals per començar a escalar posicions a la classificació. Èric i Felius han estat els autors dels dos gols del Júpiter.

Remuntada del Júpiter

El Mataró ha avisat primer al Júpiter amb dues arribades gairebé consecutives. En la primera arribada, Yustos ha provat sort amb un xut que ha marxat per sobre del travesser. Tot seguit, Gonpi ha estat a prop d’obrir la llauna.

El Júpiter ha intentat reaccionar però s’ha trobat amb el primer gol del Mataró. Uri ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d’una centrada d’Aleix. Abans del descans, Èric ha empatat el partit després d’engaltar un bon xut dins l’àrea. A la represa, els de la Verneda han capgirat el resultat. Al minut 63, Felius ha aprofitat una errada defensiva per marcar el gol de la victòria. Amb aquest resultat, el Júpiter ha sumat la primera victòria de la temporada.