Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha sumat un empat amb el Mirandés (2-2) gràcies a un gol de Nico Melamed al minut 95. El conjunt de Vicente Moreno ha estat capaç d’igualar el marcador en dues ocasions. Tot i això, el punt dels blanc-i-blaus és insuficient per a les aspiracions de les places de l’ascens directe a Primera Divisió.

Cop dur inicial

Vicente Moreno deia en la prèvia del partit que l’Espanyol no es podia permetre encaixar gol en la primera ocasió clara dels seus rivals. Davant el Mirandés no ha estat en la primera, sinó en la segona. En primera instància, Víctor Meseguer ho ha provat amb un xut que ha rebotat en l’esquena de Diego López i a punt ha estat de traspassar la línia de gol. En el córner posterior, el mateix protagonista, Meseguer, ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un toc d’esperó. Només s’havien disputat quatre minuts de partit. El cop inicial ha deixat estabornit a un Espanyol que li ha costat refer-se. El Mirandés, exercint una pressió elevada, ha posat contra les cordes els blanc-i-blaus. Ivan Martin ha buscat ampliar distàncies amb un xut que Diego López ha refusat amb una gran estirada.

Al minut 31, l’home gol de l’Espanyol, Raúl de Tomás, ha empatat el duel amb un gran gol. L’àrbitre l’ha invalidat en primera instància per un possible fora de joc, però tot seguit, el VAR l’ha fet pujat al marcador. En l’última jugada abans del descans, Sergi Darder ha tingut al seu cap el segon gol blanc-i-blau. El migcampista ha enviat fora una rematada a porteria buida.

Melamed al rescat

A la represa, l’Espanyol ha sortit decidit a endur-se els tres punts, però al davant s’ha trobat un Mirandés molt sòlid. El conjunt local no ha deixat escletxes en defensa, un fet que ha complicat les jugades d’atac dels blanc-i-blaus. RDT ha tornat a veure porteria, però aquest cop el gol ha estat anul·lat per un fora de joc previ de Puado. Amb el pas dels minuts, el Mirandés ha estirat les línies, i ha arribat amb perill a la porteria de Diego López. qui ha signat una gran actuació.

La bogeria s’ha apoderat dels últims minuts de partit. Al minut 86, Pablo Martínez ha tingut a les seves botes el segon gol local, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. Tot seguit, al minut 88, Simón Moreno no ha perdonat i en la primera pilota que ha tocat ha marcat el segon gol del Mirandés. L’Espanyol ho ha intentat fins al final i ha tingut premi. En el darrer minut de l’afegit (95), a la desesperada, Nico Melamed ha enviat al fons de la xarxa una rematada de cap inapel·lable lluny de l’abast del porter. Amb el 2 a 2 s’ha arribat al final del duel i l’Espanyol ha sumat un punt insuficient a Anduva.