L’Horta ha aconseguit el segon triomf consecutiu després de superar el Vilassar de Mar per 0 a 3. El conjunt hortenc ha superat els maresmencs en un partit molt sòlid i amb una molt bona efectivitat de cara a porteria.

L’Horta, millor que el Vilassar a la primera part

L’Horta ha buscat controlar la pilota i dominar territorialment davant un Vilassar de Mar molt ordenat i amb perills a la contra. El migcampisme s’ha imposat en els primers minuts, tot i alguna ocasió del conjunt barceloní. El Vilassar ha regulat, però s’ha trobat amb un gol de Joel Méndez en el minut 38 gràcies a un xut des de fora de l’àrea que ha rebotat en un defensa maresmenca. El gol ha fet justícia a les ganes i la intensitat dels barcelonins. El mateix Méndez ha tingut el 0 a 2 als peus, però no ha pogut certificar i al descans han marxat els dos equips amb un petit avantatge visitant.

Sentència a la segona

La segona meitat no ha pogut començar millor per a l’Horta, amb un golàs d’Aumatell en el minut 50 que significava el 0 a 2 per als d’Angoy. Quatre minuts més tard, el tècnic dels hortencs ha hagut de substituir Víctor Cócera, lesionat. El seu lloc l’ha ocupat el porter juvenil David Pérez, que ha tingut dues bones intervencions per evitar que el Vilassar entrés en el partit. I per acabar d’adobar-ho, Jandro ha aconseguit el 0 a 3 amb un xut ras i col·locat des de la frontal de l’àrea en el minut 75 que ha sentenciat l’enfrontament.