El Sant Andreu ha sumat un triomf vital en la seva visita al camp del Granollers per 1 a 2, en el partit corresponent a la 20a jornada de lliga de la Tercera Divisió. Els de Cristian Garcia venien amb l’obligació d’obtenir un bon resultat després de perdre per la mínima contra la Grama. Amb aquesta treballada i patida victòria, els andreuencs acaben amb la dinàmica negativa de dues derrotes consecutives i set partits sense guanyar.

El Sant Andreu colpeja primer

Inici de partit intens en què tots dos equips han sortit a buscar la victòria amb una ocasió clara de gol a cada banda. Al minut 3 de partit, el Granollers ha tingut la primera i més clara: Marc Gelmà ha enviat la pilota al travesser de la porteria andreuenca. Tot seguit, el Sant Andreu ha replicat amb un cop de cap de Carreón que ha sortit fregant el pal. Tot i aquest inici frenètic, el partit s’ha anat calmant i ha baixat la intensitat. Els andreuencs però, ben situats a camp rival, han tingut el premi del gol: al minut 33 Serramitja ha obert la llauna amb un bon xut ras al pal esquerre del porter Àlvaro. El Sant Andreu ha sabut mantenir aquest resultat positiu i s’ha anat al descans amb el 0 a 1.

El Sant Andreu segella el triomf

Represa elèctrica per part del Sant Andreu, que ha tingut una ocasió molt clara per fer el segon al minut 46: un xut de Serramitja que ha refusat el porter, i el refús l’ha aprofitat per enviar la pilota al pal. El Granollers ,per la seva part, ha dit la seva al minut 50 amb un xut de Guillem Pujol que ha marxat per sobre del travesser. Tot seguit, el Sant Andreu ha fet el segon amb un gol de Juanan Gallego, que acabava d’entrar al terreny de joc. Després del gol andreuenc el Granollers ha continuat intentant-ho, trepitjant l’àrea contrària.

Això ha provocat que els vallesans hagin reclamat un penal per mans al minut 70 i un gol que ha anul·lat l’àrbitre per fora de joc en una rematada de cap. El Sant Andreu s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Ton Alcover al minut 70. El Granollers ha retallat distàncies, al minut 79, amb un golàs de Pau Darbra, que ha entrat per l’escaire. El Granollers ho ha seguit intentant fins al final del partit en diverses ocasions, però el Sant Andreu, molt sòlid en defensa tot i l’expulsió, ha aconseguit mantenir el resultat favorable per endur-se la victòria.