L’Europa s’ha imposat a l’Igualada per 3 gols a 1 en un dels millors partits dels escapulats aquest any. El conjunt de David Vilajoana ha sumat tres punts importants i ha segellat la classificació matemàtica per disputar la fase d’ascens. Els golejadors escapulats han estat David Jiménez, amb un doblet i Ricki Vidal.

David Jiménez marca les diferències

L’Europa ha entrat al partit amb la intenció de fer-se amb el domini de la pilota i imprimir rapidesa al joc. La primera aproximació però, ha estat de l’Igualada amb un xut de Marcé que ha blocat Sergio sense problemes. El conjunt de l’Anoia ha anat guanyant metres i ha agafat les regnes del partit. La pilota aturada ha somrigut el conjunt escapulat. David Jiménez ha avançat l’Europa amb un autèntic golàs de falta directa que ha entrat per tot l’escaire. Amb l’1 a 0, els graciencs han donat pausa al joc i han recuperat la possessió de la pilota. Abans del descans, una gran combinació entre Albert Martí, David Jiménez i Ricki Vidal hauria pogut significar el segon gol escapulat, però el porter Romans ha blocat la pilota sense problemes.

@CEEuropa

Novament David Jiménez

Als dos minuts de la represa, Alfons Serra ha tingut el segon a les seves botes. El migcampista ha enviat la seva rematada al travesser. A partir d’aquí, l’Igualada ha intentat tenir el control, però com ja ha passat a la primera meitat, ha arribat el gol dels escapulats. Ricki Vidal ha assistit David Jiménez, qui no ha perdonat amb un xut ras ajustat al pal.

Amb el 2 a 0, l’Europa ha seguit buscant amb insistència la porteria de Romans i ha disposat d’una doble ocasió molt clara. Primer Alfons Serra i, tot seguit, David Jiménez. El xut d’aquest últim l’ha salvat Eppy sobre la línia de gol. L’Europa ha sentenciat amb un gol de Ricki Vidal que no ha fallat en el mà a mà davant el porter. L’Igualda ha retallat distàncies als últims minuts amb un gol de Martí. Amb aquesta victòria, l’Europa ha aconseguit la classificació matemàtica per a la fase d’ascens.