L’Atlètic-Barceloneta ha superat el Club Natació Barcelona per 9 a 3 i s’ha proclamat campió de la Copa del Rei per 9a vegada consecutiva. Els mariners han signat un gran partit i no han donat opcions als cenebistes.

Domini de l’Atlètic-Barceloneta

El conjunt de Chus Martín ha entrat molt bé al partit i dominant totes les fases del joc. A més, els mariners han comptat amb les bones aturades de Dani López Pinedo. Al final del primer quart s’ha arribat amb el 2 a 0 a favor. Tot seguit, els cenebistes ho han intentat però s’han trobat amb un Atlètic-Barceloneta molt endollat que ha posat la directa i ha establert el 4 a 1 al descans, amb una bona defensa.

Sentència marinera

A la represa, el guió s’ha mantingut intacte, amb un CNAB sòlid en defensa i molt efectiu en atac. De fet, al tercer període, el CN Barcelona només ha aconseguit marcar un gol (7-2). En els últims minuts, res ha canviat, i els de Chus Martín han segellat el triomf amb el definitiu 9 a 3. Amb aquesta, l’Atlètic-Barceloneta suma 9 títols de Copa del Rei de forma consecutiva.