El Guineueta s’ha endut el derbi davant el Júpiter per 4 a 1. Els de Nou Barris han estat superiors i continuen com a líders del subgrup 1 B de la Primera Divisió Catalana. En canvi, els de la Verneda segueixen en la penúltima posició.

El Guineueta obre el marcador

La Guine ha començat dominant i ràpidament ha tingut premi. Al minut 10 i després de la sortida d’un córner Godbless al segon pal ha fet l’1 a 0. El Júpiter s’ha refet del cop psicològic del gol i Izan ha estat a punt d’empatar, però el seu xut l’ha rebutjat Yan Carlo. Els gris-i-grana s’han apropat a la porteria dels de Nou Barris i Velillas ha reclamat penal, però l’àrbitre no ha vist res de res en la jugada. Després ha estat Àlex qui ha xutat per sobre el travesser buscant l’empat. El Guineueta ha intentat buscar les pessigolles a la defensa visitant, però no ha acabat de trobar l’encert en l’última passada. Ha tornat a ser a la sortida d’un córner quan els de Nou Barris han generat perill. Ferran al segon pal incomprensiblement ha rematat fora. Just abans del descans, gran jugada de Godbless, el gris-i-grana ha reclamat falta, que ha acabat xutant alt. I abans de marxar als vestidors ha estat Velillas amb un xut des de la frontal qui ha buscat l’empat.

Els de Nou Barris no donen opció

La segona part ha començat gairebé calcada de la primera, ja que en el minut 10 de la represa Cristóbal ha marcat el 2 a 0. Uns minuts després el golejador ha hagut d’abandonar el camp lesionat. El Júpiter ha intentat reaccionar, però li ha costat generar perill. Els de Nou Barris han fet un pas enrere i han buscat sentenciar a la contra. Makay ha rematat de cap alt per sobre el travesser. El Jupi ho ha seguit intentant i Juanín ha estat a punt del gol, però ha estat la Guine la que ha marcat el tercer gràcies a Eric Simó. El tram final del partit ha estat molt mogut perquè en el minut 87 Llorenç Genesca ha fet el 3 a 1 i Eric Simó, dos minuts més tard, ha marcat el 4 a 1, que ha estat el resultat definitiu.