Martin Braithwaite
Foto: @FCBarcelona_cat

Braithwaite ja és jugador del FC Barcelona. El club blaugrana ha pagat la clàusula de rescissió del davanter danès, 18 milions d’euros, al Leganés. D’aquesta manera Quique Setién ja té el substitut que buscava per a Ousmane Dembélé. Recordem que el Barça ha pogut fer el fitxatge després que la lesió del francès, operat amb èxit a Finlàndia, fos considerada de llarga durada per la Lliga de Futbol Professional i la Federació Espanyola de Futbol. Martin Braithwaite ha estat l’escollit després que haguessin sonat altres noms a l’agenda de l’entitat barcelonista.

Braithwaite serà presentat probablement aquest dijous

El danès signarà contracte amb el Barça pel que queda d’aquesta temporada i per 4 més, o sigui, fins al 30 de juny de 2014. Tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros. Aquest dijous a la tarda serà intens per a Braithwaite. A les 18 h signarà el contracte amb el Barça, a les 18:45 hi haurà la sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou i a les 19.15 es farà la presentació oficial del davanter com a nou jugador del FC Barcelona.

Braithwaite és un jugador polivalent que s’ha imposat a la resta d’opcions que tenia el club barcelonista. El jugador danès podria debutar amb la samarreta blaugrana aquest dissabte al Camp Nou a les 16 h davant l’Eibar.