Champions

La final de la Champions queda ajornada al dissabte 27 de juny pel coronavirus, a falta de confirmació oficial. El Comitè Executiu de la UEFA, reunit aquest dimarts de forma telemàtica, ha decidit posposar-la tenint en compte que l’Eurocopa passarà a disputar-se el 2021. De la mateixa manera, la final de l’Europa League també s’ajorna, en aquest cas, al dimecres 24 de juny.

Una final de Champions al límit

El dia escollit, el 27 de juny, és gairebé la data límit perquè es pugui disputar, ja que el 30 acaben els contractes dels jugadors. Aquest fet hagués significat entrar en un conflicte econòmic i laboral molt més gran.

Tot pendent de l’evolució de la crisi

Tot i la decisió que ha pres la UEFA, cal dir que aquesta està pendent de com evolucioni la crisi generada per la covid-19. El màxim organisme europeu creu que, en un mes, les lligues podrien tornar a disputar-se, de la mateixa manera que els partits de tornada dels vuitens de final de la Champions, entre els quals, el Barça-Nàpols.

La UEFA especifica que en el cas extrem que les competicions europees de clubs (Champions i Europa League), acabin més enllà del 30 de juny, reestructuraran les dates i el sistema de les eliminatòries prèvies de la Lliga de campions de la Lliga Europa de la temporada 2020-2021.