El Barça s’ha imposat al Lima Horta per 63 a 49 en la sisena jornada de la lliga femenina 2. Amb la victòria d’avui, les jugadores entrenades per Isaac Fernández sumen 11 punts i comparteixen la primera posició de la competició amb l’equip hortenc, que fins ara no havia perdut cap partit.

Primera meitat controlada pel Barça

El primer i segon quart han estat molt similars, amb la defensa en zona com a prioritat per part dels dos equips, amb la diferència que l’equip culer ha estat més encertat de cara a cistella, firmant un primer parcial de 19 a 12. S’ha arribat al descans amb el mateix parcial que al primer període, firmant així el 38 a 24 al final del primer temps. En el tercer quart, les de Sergi Manzano han intentat remuntar. Però la bona organització defensiva i la constant anotació de l’equip culer no ha permès que les hortenques capgirin el marcador, que finalment ha estat de 63 a 49 favorable al Barça