corredores de rosa a la cursa de la dona

La Cursa de la Dona 2019 ja està a punt per a la 15a edició. Una de les proves atlètiques més solidàries de tot l’estat que disputarà la darrera edició a Barcelona després de passar durant aquest 2019 per València, Madrid, Vitoria, Gijón, la Corunya, Sevilla i Saragossa. Serà el 17 de novembre, a partir de les nou del matí. La data ha canviat per les eleccions generals. La prova, de 7,8 quilòmetres, té un cost de 12 euros.

Cursa de la Dona 2019: mapa del recorregut

El recorregut de la Cursa de la Dona 2019 serà a gairebé vuit quilòmetres, gairebé el mateix que en l’edició anterior. Amb sortida a l’avinguda de la Reina María Cristina, baixarà per Paral·lel dos carrers per girar a Floridablanca fins a arribar a Calàbria cap a la Gran Via, en la qual transcorrerà bona part del recorregut evitant l’acampada d’estudiants fins a arribar a Pau Claris i Via Laietana. Girarà a Passeig Colom fins agafar Paral·lel de pujada fins al carrer de Lleida i arribada a Rius i Taulet.

 

Dades bàsiques

  • Dia de la prova: 17 de novembre
  • Hora: 9 h 
  • Inscripcions: al web de la cursa
  • Preu: 12 euros
  • Sortida: Avinguda de la Reina Maria Cristina
  • Distància: 7,8 quilòmetres
  • Límit d’inscripcions: 36.000 participants

On i quan recollir els dorsals?

La Fira del Corredor estarà instal·lada al recinte firal de Montjuïc el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre, de 10 a 20 h. Per recollir el dorsal s’haurà de presentar el resguard si s’ha inscrit a les botigues Oysho o el DNI o comprovant en cas de fer-ho des del web.

Les inscripcions es podran fer del dimecres, 25 de setembre, al dimecres 12 de novembre al web i a les botigues Oysho de:

Glòries, L’Illa Diagonal i La Maquinista; la Rambla, 140; avinguda Diagonal, 596; Portal de l’Àngel, 26; passeig de Gràcia, 13 i 67, i la rambla de Catalunya, 75.

El servei de guardaroba estarà situat a la plaça de l’Univers, just en el lateral del passeig de Maria Cristina, fins a les 8.30 h.