cros tres turons
FC Martinenc

El Cros 3 Turons – la Diablada, a càrrec del Futbol Club Martinenc, arriba a la setena edició com una proposta consolidada al teixit esportiu de la ciutat que barreja esport i muntanya. Aquest diumenge, més de 500 corredors i corredores completaran un recorregut de 12 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.010 metres.

Un escenari de forts desnivells

Com en les darreres edicions, l’escenari de la competició és el Parc dels Tres Turons, integrat pel turó de la Creueta del Coll, el turó de la Rovira i el turó del Carmel, en un recorregut que també creuarà el Parc Güell. El paratge farcit de desnivell augmenta la duresa de la prova. Les línies de meta i arribada coincideixen a la plaça d’Alfons el Savi, en què es donarà el tret de sortida a les 8.30 h.

Un ventall de possibilitats

A més, tal com es va implementar a l’edició anterior, l’activitat tindrà una alternativa per a aquelles persones que no vulguin competir però que de totes maneres vulguin gaudir de l’indret i de la jornada esportiva. El Cros 3 Turons – la Diablada també organitza dues caminades populars, una de cinc quilòmetres i una altra de nou, per viure l’esport d’una manera més relaxada.