El Guineueta ha aconseguit un triomf importantíssim que l’apropa a disputar el play-off d’ascens a la Tercera Divisió. Els de Nou Barris han guanyat el Sant Cugat per 1 a 0. Amb el triomf són líders del grup amb tres punts d’avantatge, precísament, davant els vallesans.

Primera part sense gols

La Guine ha començat molt més endollada. Els de Nou Barris han dominat els primers minuts i s’han apropat amb perill a la porteria del Sant Cugat. De fet, en el minut 5 els barcelonins han reclamat un possible penal sobre Godbless, però l’àrbitre no ha apreciat falta. El davanter dels de Nou Barris ha estat un autèntic mal de cap per la defensa vallesana en aquests primers instants. Han anat passant els minuts i el Sant Cugat s’ha estirat i ha començat a trepitjat l’àrea del Guineueta. La primera ocasió dels vallesans l’ha tingut Wilber amb un xut que s’ha estavellat al lateral de la xarxa. Els visitants han igualat el partit i Arnau a la sortida d’un córner ha estat a punt de marcar. La Guine ho ha seguit intentant, però li ha costat superar l’ordenada defensa dels vallesans en els últims minuts de la primera part.

Cristóbal dona la victòria als barcelonins

La segona part ha començat amb el Sant Cugat dominant. La Guine no trobava la manera de generar joc i espolsar-se el domini dels vallesans, però en el minut 62 i a pilota aturada ha arribat el gols dels barcelonins. Cristóbal de cap a la sortida d’un córner ha fet l’1 a 0. A partir d’aquí el Sant Cugat ha buscat l’empat amb insistència i Ferran Roca ha estat a punt d’aconseguir-lo. La Guine, que perdia la pilota molt ràpid, ha esperat la seva oportunitat al contraatac, però ha estat a pilota aturada, en un altre córner, que els barcelonins han estat punt de fer el segon.