El Barça té ganes que s’acabi aquesta temporada històrica. Després de guanyar el triplet, les de Lluís Cortés tenen pocs objectius, més enllà de continuar ampliant el nombre de victòries. Després de perdre contra l’Atlètic de Madrid i no poder aconseguir una lliga immaculada, les blaugrana han superat el Madrid CFF per 3 a 2.

Gol del Madrid CF als 20 segons

El partit ha començat amb un dels gols més matiners de la història del futbol femení. Priscila Borja ha marcat als 20 segons per avançar el Madrid CFF després d’una errada de Gemma Font. Ara bé, la reacció blaugrana ha arribat un minut més tard, amb l’empat de Bruna Vilamala. Tot i el domini barcelonista, que ha tingut ocasions com per desfer l’empat, qui ha marcat ha estat el Madrid CFF, gràcies a Osinache Ohale. A la mitja part s’ha arribat amb l’avantatge de les madrilenyes, 1 a 2.

Públic al Johan Cruyff en el Barça - Madrid CFF
2.739 espectadors han vist el partit Barça – Madrid CFF al Johan Cruyff. @FCBfemeni

Reacció blaugrana

A la represa, el Madrid CFF s’ha quedat amb una jugadora menys per l’expulsió de Sara González en el minut 53. Tot i el domini blaugrana, la portera Paola ha fet algunes intervencions de mèrit per evitar l’empat de les locals, però amb temps i paciència ha arribat la reacció de les de Lluís Cortés. Marta Torrejón ha empatat amb un bon gol des de la frontal de l’àrea en el minut 63. La remuntada ha arribat 10 minuts més tard amb un altre golàs, en aquest cas de Patri Guijarro. El Barça suma la 29a victòria en 30 partits d’aquesta temporada històrica 2020-2021.