La UE Sants continuarà, una temporada més, a la Tercera Divisió després d’assegurar-se la permanència. El conjunt de Tito Lossio ha guanyat la Pobla de Mafumet per 1 a 2, un resultat que els permet ocupar les quatre primeres places del subgrup E i, per tant, mantenir la categoria.

Moltes ocasions i només un gol, el de la Pobla

La primera aproximació ha estat del conjunt tarragoní. Dani Molina, amb un fort xut, ha fet intervenir Uri Antonell al minut 3. El Sants ha reaccionat, tres minuts més tard Iván García ha posat a prova el porter de la Pobla, Guillem Castelló.

El gol, però, no ha trigat a arribar. Jordi Avilés, al minut 13, ha fet el primer gol del partit que ha fet avançar al conjunt de Dani Vidal. El davanter igualadí ha aprofitat un rebuig d’Uri Antonell per fer l’1 a 0. Amb el gol en contra, el Sants ha reaccionat. Un minut més tard, Fabio Osorio ha estat a punt d’empatar, però la seva rematada de cap ha sortit fora per ben poc. Una ocasió semblant que ha tingut Sergio Paz, al minut 20, amb una altra rematada de cap.

Dos minuts més tard, ha estat la Pobla qui ha buscat el segon gol. Karim L’Koucha ha vist Uri avançat i ha intentat superar-lo amb una vaselina que ha sortit per sobre el travesser. Els dos equips ha continuat buscant el gol durant la primera part. Ot Serrano ho ha intentat al minut 30, amb un xut que ha sortit desviat a a dreta de la porteria de Guillem.

L’ocasió més clara per al Sants, a la primera part, ha arribat al minut 43. A la sortida d’un córner i en una jugada embolicada, el porter Guillem ha evitat el gol del conjunt de Tito Lossio. Tot i gaudir de bones ocasions, el Sants ha marxat al descans amb l’1 a 0 en contra.

Partit Pobla Mafumet - Sants
@UESantsoficial

El Sants remonta a la segona part

A l’inici de la segona part, els dos equips han sortit amb la intenció d’aconseguir el gol. Tots dos conjunts han tingut diverses ocasions per marcar, però la manca d’encert ha fet que el resultat es mantingués durant els primers minuts de la represa.

El Sants, però, és l’equip que ha tingut l’oportunitat més clara abans de l’empat. Al minut 63, una centrada de Cala, l’ha despenjat Iván i Guillermo, no ha arribat a la rematada per ben poc. Ha estat l’avís, ja que tres minuts més tard, Julián Fabio, des de la frontal i amb un fort xut, ha aconseguit l’1 a 1.

Amb el gol, el Sants ha tingut l’encert que li ha faltat a la primera part. Al minut 73, Gerard Batalla ha fet l’1 a 2 en rematar de cap un llançament de córner.

El Sants ha defensat el triomf amb ungles i dents. Iván García, en temps afegit, ha estat expulsat per doble amonestació. Tot i això, el marcador no ha canviat i el Sants continuarà una any més a la Tercera Divisió.