Muntanyesa

El Muntanyesa tancarà aquest diumenge a les 12 h la temporada a casa. Els de Nou Barris reben la visita del Figueres, que s’està jugant la salvació en aquestes dues últimes jornades Lliga.

El comiat de Pedro García a Nou Barris

La Monta fa setmanes que va consumar el descens a Primera Catalana. Per tant, davant els figuerencs no es juga, a nivell classificatori, res de res. De totes maneres, sempre hi ha al·licients. El primer és acabar el curs a casa amb bones sensacions i, de pas, donar-li una alegria a l’afició, que aquest any no n’ha tingut gaires. També serà l’últim partit de Pedro García, el nou president del club, com a jugador a Nou Barris amb la samarreta groc-i-negra. I, per últim, es poden provar coses i donar oportunitats a jugadors ja pensant en la temporada que ve, en la qual l’objectiu serà l’ascens.

El Figueres pot certificar la salvació

El Figueres, en canvi, s’està jugant la salvació. Els gironins ara mateix marquen la línia de la permanència, però han de guanyar per evitar ensurts. Per tant, la motivació dels figuerencs serà total. Si el Figueres suma els tres punts al Municipal de Nou Barris, haurà aconseguit la salvació.