Toni Carrillo, entrenador del Cerdanyola
@CerdanyolaFC

Aquest diumenge es juga la final del play-off d’ascens a la Segona RFEF entre el Cerdanyola i el Sant Andreu. Un partit que començarà a les 18 h i que es podrà seguir en directe a través de la TDT de betevé o del canal 160 de Movistar+.

L’entrenador dels vallesans, Toni Carrillo, ha destacat que “per a nosaltres, estar on estem és un premi. Però volem pujar”. També ha afirmat que al davant tindran un equip molt fort i que el tècnic, Cristian Garcia, ha encertat amb el canvi de sistema. Ara juguen amb tres centrals.

Toni Carrillo, que haurà de veure el partit des de la graderia, ja que va ser expulsat contra el Girona B, diu que la seva baixa a la banqueta no el preocupa. El que sí que el preocupa més és la baixa de Nils Puchades, expulsat per doble targeta groga a la semifinal contra el Girona B. L’absència del carriler trastoca una mica el seu pla de joc.

Volem pujar”
Toni Carillo, Cerdanyola FC

El central, Alberto García, te molt clar que la clau del partit serà la pilota aturada. També ha destacat que el Sant Andreu arriba a aquest partit en el millor moment de la temporada i que la final és al 50 % per cada equip.

El partit es decidirà a pilota aturada”
Alberto García, jugador Cerdanyola FC