La UA Horta ha jugat l’últim partit com a visitant a la Tercera Divisió i ho ha fet amb derrota. Els hortencs han caigut davant l’Igualada, a les Comes, per 3 a 1. Ha estat el penúltim partit de Javi Iglesias a la banqueta hortenca després que el club anunciés el fitxatge d’Adam Fontes com a tècnic per a la pròxima temporada.

Poques ocasions i gol de l’Igualada

El partit no ha començat gens bé per al conjunt del Feliu i Codina. Sergio Álvarez, al minut 8, ha avançat als locals després de superar Víctor Cócera amb un xut creuat.

A la primera part, les ocasions han estat escases. I les poques que hi ha hagut han estat per als jugadors igualadins. Al minut 33, un xut d’Edwin Abidemi ha sortit fora per ben poc. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

Tres gols a la segona part

Després de la mitja part, l’Horta ha buscat el gol de l’empat. A punt han estat de fer-ho, al minut 57, amb dos xuts seguits que han anat a topar amb el pal del porter Oliveros. Set minuts més tard, qui l’ha tinguda ha estat l’Igualada amb un xut d’Eppy que ha desviat Víctor Cócera.

L’Horta, que la temporada vinent jugarà a la Primera Catalana, no volia marxar de les Comes amb una derrota. Al minut 72, Cristian, de cap, ha fet l’empat a 1.

Poc ha durat, però, l’alegria hortenca. Sis minuts després del gol de l’empat, Pedro Calvo ha tornat a avançar l’Igualada amb el 2 a 1. Després del gol, l’Igualada ha volgut retre homenatge a David Baraldés. El jugador local ha jugat avui l’últim partit a les Comes, després de 17 temporades amb el primer equip.

El gol i l’homenatge han despitat els jugadors de l’Horta. Al minut 87, Sergi Casals ha fet el definitiu 3 a 1.