El Muntanyesa ha tancat la temporada a casa amb un empat a 1 davant el Figueres. Gabri ha avançat els gironins a la primera part i Ángel ha empatat pels de Nou Barris a la segona. Els barcelonins recordaran el partit perquè ha estat l’últim de Pedro García amb la samarreta groc-i-negre a Nou Barris. El jugador ara es convertirà en el nou president del club.

El Figueres obre el marcador

El partit ha començat força ensopit i sense aproximacions a les àrees. Molt de joc al mig del camp i poques ocacions de perill. La primera oportunitat de l’enfrontament l’ha tingut el davanter del Muntanyesa Pedro García en el minut 20. Aquesta jugada ha despertat el Figueres, que només quatre minuts més tard, ha obert el marcador. Gabri, de cap, ha fet el 0 a 1. El gol ha animat els gironins, que han estat a punt de fer el segon després d’una rematada de Pepu a la sortida d’un córner. En el tram final d’aquesta primera part ha estat Segovia, qui ha evitat el segon dels figuerencs en una rematada de Pepu.

Pedro García juga els seus últims minuts a Nou Barris

La segona part ha començat amb una molt bona ocasió de la Monta. Verdú, de falta, ha enviat la pilota fregant l’escaire. De totes maneres, ha estat el Figueres qui més ha dominat i ha creat més perill. Segovia, el millor dels de Nou Barris, ha evitat el segon dels figuerencs diverses vegades. I en el minut 72 s’ha viscut un moment molt emotiu al Municipal de Nou Barris. Pedro García, que jugava el seu últim partit amb la samarreta groc-i-negre a casa, ha deixat el camp. Ara el davanter es convertirà en el president del Muntanyesa. La Monta no ha renunciat mai a l’empat i aquest ha arribat en el minut 87. Ángel ha aconseguit l’1 a 1, que ha estat el resultat definitiu.