Espanyol

L’Espanyol és a un pas del descens a Segona Divisió. No és matemàtic, però gairebé. Les blanc-i-blaves, després de perdre contra l’Atlètic de Madrid per 4 a 1, gairebé no tenen opcions de salvar-se.

Descens gairebé matemàtic

L’Espanyol continua a sis punts de la salvació quan només en queden sis en joc per a les blanc-i-blaves. Les de Rubén Casado estan en mans de l’Eibar, que encara ha de jugar tres enfrontaments. Si les basques sumen un punt contra el Logronyés, equip ja descendit, l’Espanyol baixarà. Però fins i tot si perden els tres partits que queden, l’Eibar es podria salvar per la mitjana de gols general.

L’Atlètic de Madrid, superior

L’Atlètic de Madrid ha començat molt bé el partit. Lombi, en pròpia porteria, ha fet l’1 a 0 per a les matalasseres després d’una molt bona jugada de Ludmila. Anaïr Lomba ha marcat quan intentava evitar la rematada de Laurent. Era el minut 15 de partit. 10 més tard, Laia Aleixandri ha fet el 2 a 0 que deixava l’enfrontament molt encarrilat per a les madrilenyes i el descens molt a prop per a l’Espanyol. La mala sort per a l’Espanyol ha arribat prop del descans amb un altre gol en pròpia porteria, en aquest cas de Xènia.

Cristina Baudet marca per a l’Espanyol

A la segona part, l’Espanyol ha millorat una mica defensivament, però ofensivament només ha pogut generar un parell d’ocasions mitjançant Szymanowski. Les madrilenyes, en canvi, sí que n’han creat, però entre el pal i la portera blanc-i-blava Dossey han evitat el gol. Quan sí que no ha pogut fer res Dossey ha estat en el minut 74. Carmen s’ha plantat en solitari i, després de regatejar la portera blanc-i-blava, ha marcat el 4 a 0. Tot i encaixar el gol, Dossey ha estat la millor futbolista espanyolista en aquests segons 45 minuts. En el tram final, Cristina Baudet ha marcat i ha establert el resultat definitiu de 4 a 1.