FC Barcelona, campió Copa Reina davant el Llevant
@rfef

Temporada històrica del FC Barcelona. Les blaugrana han guanyat la Copa de la Reina després de superar el Llevant a la final per 4 a 2. Amb aquest títol, l’equip de Lluís Cortés aconsegueix el triplet després de fer-se amb la Lliga i la Champions.

Tres gols de cap per començar

El Barça només ha necessitat cinc minuts per fer el primer gol. Patri Guijarro, de cap i a la sortida d’un córner ha fet l’1 a 0. El domini blaugrana a l’inici de la primera part ha estat aclaparador. Andrea Pereira ha tingut una bona ocasió al quart d’hora de partit. I quatre minuts més tard, Alexia Putellas ha pentinat una centrada de Lieke Martens i ha superat la sortida de María Valenzuela per fer el 2 a 0.

Abans de la mitja hora, Marta Torrejón ha fet el tercer aprofitant, de nou, una centrada de Lieke Martens.

El Llevant ha tardat a reaccionar. Sandie Toletti, al minut 36, ha estat a punt de superar Cata Coll, però el cop de cap ha sortit a tocar del pal de la porteria blaugrana. La francesa ha tingut una altra ocasió abans del descans, però la rematada ha sortit desviada. En els últims minuts de la primera part, el Llevant ha estat més perillós que el conjunt de Lluís Cortés.

Lieke Martens durant la final contra el Llevant
@FCBfemeni

Reacció del Llevant, a la segona part

Després del descans, i amb l’ensurt de les ocasions del Llevant abans de la mitja, les blaugrana han buscat el quart gol. Però el que s’han trobat ha estat el gol de les valencianes. Redondo, al minut 59, ha superat la sortida de Cata Coll i ha fet el 3 a 1.

El gol ha donat ànims a les granotes i l’argentina Estefanía Banini ha fet el 3 a 2, al minut 67 de partit. El Barça patia i, en aquest moment, ha aparegut Alexia Putellas. La davantera blaugrana ha fet el 4 a 2 quan només quedava un quart d’hora per acabar el partit.