El Martinenc no ha pogut trencar la mala ratxa que el persegueix i encadena la segona derrota. Els diables s’han vist superats per l’Alcarràs per 1 a 2 en un duel vital a la part baixa de la classificació i sumen dos punts dels últims 18 disputats. El Martinenc es complica molt la vida i ara mateix es troba en posicions de descens directe a Segona Catalana.

El Martinenc, de més a menys

La derrota de la setmana passada davant el Mollerussa no ha passat factura a un Martinenc que ha collat els lleidatans des de bon començament. Canelada i Tinoco ho han provat abans que Víctor Rodríguez, al minut 26, encetés l’electrònic al Guinardó. Tot seguit, Zárate ha tingut el segon però qui ha encertat ha estat l’Alcarràs. Vendrell, al minut 34, ha empatat el partit.

Vendrell remunta per als lleidatans

Els vermells han hagut de patir a la tornada dels vestidors. El visitants, envalentits per l’empat, han començat a arribar amb més perill a la porteria d’Arnalot. Fins que Vendrell, novament, ha remuntat el partit per a l’Alcarràs al minut 73. El cop ha deixat estabornit el Martinenc, que ha estat a punt d’encaixar un tercer que hauria sentenciat el partit. Els de Dani Andreu ho han intentat en els últims 10 minuts però no han pogut fer cap gol i els punts han volat del Guinardó.

Dani Andreu, autocrític

Joel Martínez, 200 partits amb els diables

Abans del partit, el davanter Joel Martínez ha rebut una samarreta commemorativa pels 200 partits oficials jugats amb la samarreta del primer equip del Martinenc.