L’EE Guineueta ha encadenat la segona jornada consecutiva sense guanyar després de perdre amb l’EF CE Mataró. L’equip de Nou Barris ha caigut per 2 a 1. El partit de la propera jornada davant del Sant Cugat serà clau per saber si els de Nou Barris mantenen el liderat del subgrup 1B de la Primera Catalana.

Un gol matiner del Mataró, a la primera part

El partit no ha començat gens bé per al conjunt de Nou Barris. El Mataró. al minut 8, s’ha avançat amb un gol de Toni Paredes aprofitant un descuit de l’equip de Luis Gallego. Els visitant, però, han reaccionat. Godbless Igbinigie i Aozora Kishimoto n’han tingut dues de clares abans del quart d’hora de partit.

Tot i les ocasions, els jugadors de la Guine no han estat encertats de cara a porteria i al descans s’ha arribat amb un mínim avantatge per als mataronins per 1 gol a 0.

A la segona part, la sentència

Després del descans, els jugadors de la “Guine” han buscat el gol de l’empat. Ho han fet, però, amb poc encert de cara a la porteria local. En canvi, el Mataró no ha desaprofitat l’ocasió per fe el 2 a 0. Muhamed Touray ha fet el segon gol dels mataronins, al minut 75. El Guineueta ha pogut escurçar distàncies amb el gol d’Alex Pompida. Un gol, però, que ha arribat al minut 89 i amb poc temps per poder acabar la reacció i que l’equip de Lluís Gallego s’emportés algun punt del Municipal del Centenari.