El Sant Andreu s’ha classificat per a la final del play-off d’ascens a la Segona RFEF. Els andreuencs s’han imposat a la semifinal al Terrassa per 0 a 1. L’únic gol del partit l’ha marcat Joan Noguera en el tram final. Els quadribarrats es jugaran l’ascens al camp del Cerdanyola.

El Sant Andreu, de menys a més

Primers minuts sense un dominador clar. El Sant Andreu, nerviós, ha tingut un parell d’ensurts en defensa per no saber acabar de treure la pilota i això ho ha aprofitat el Terrassa per obtenir el control del matx. Els egarencs, amb un Josú molt incisiu, han generat perill per la banda i a pilota aturada.

La primera ocasió del Sant Andreu ha arribat en el minut 20. La pressió de Serramitja ha estat a punt de tenir premi, després d’un petit embolic d’Ortega. I, ràpidament, hi ha respost el Terrassa amb un xut de Josú, que ha aturat sense problemes Arnau. Els andreuencs s’han espolsat els nervis i han començat a dominar més el joc i Serramitja ha estat ben a prop de marcar, però el xut ha sortit a tocar del pal. El porter dels terrassencs, Ortega, amb un mal control, ha posat l’ai al cor als aficionats locals i després ha tornat a ser Serramitja qui no ha arribat pels pèls a una centrada de Llamas.

Els de Cristian García han viscut els millors moments en aquests minuts de partit. Ben posicionats sobre el camp, no passaven angúnies defensives i generaven ocasions. Llamas ha fet intervencions amb encert a Ortega per evitar el gol.

Noguera dona l’accés a la final

La segona part ha començat com la primera, amb el Terrassa generant perill. Ortega, amb les mans, ha enviat la pilota al cap de Jaume, que no ha pogut aprofitar l’ocasió. I just després, l’oportunitat més clara dels egarencs amb un xut de Sergi Arranz a la base del pal. Els andreuencs s’han refet d’aquests primers minuts de pressió egarenca i, com a la primera part, han tornat a agafar les regnes del partit.

El Sant Andreu ha començat a trepitjar àrea terrassenca i en el minut 63 hi ha hagut un possible penal sobre Kuku. I, després, boníssima oportunitat per als quadribarrats. El xut de Ferrón l’ha salvat amb els peus Ortega, quan més d’un i de dos cantaven el gol dels barcelonins.

Ha començat el ball dels canvis i el Terrassa s’ha trobat millor sobre el camp. Els egarencs han recuperat el control i Josú ha estat a punt de marcar amb un xut des de fora de l’àrea, que ha sortit a tocar del pal. Però en una jugada a pilota aturada ha arribat el gol del Sant Andreu. Yaya Sidibe ha salvat una pilota que es perdia per la línia de fons i Noguera, amb el cap, ha fet el 0 a 1 en el minut 84. En els últims minuts el Sant Andreu s’ha defensat amb ordre.

Sabem que anem a un camp difícl, que domina molt el seu estadi i que ha estat campió del nostre grup
Cristian García, entrenador UE Sant Andreu
20:49

Minut 94. Final! El Sant Andreu jugarà la final del play-off d’ascens!!

20:40

Minut 84. Goooool del Sant Andreu!! Noguera remata al fons de la xarxa! S’avança el Sant Andreu!

20:32

Minut 76. Ho prova el Terrassa amb un xut llunyà de Josu.

20:24

Minut 68. Doble canvi al Terrassa. Galeano i Albert López, entren al camp en substitució de Àlex Fernández i Sergi Arranz.

20:22

Minut 64. Ortega! El porter del Terrassa li guanya la partida en un mà a mà a Ferrón. Ocasió clara pels quadribarrats.

20:19

Minut 63. Kuku reclama penal per una caiguda a l’àrea.

20:14

Minut 58. Canvi al Terrassa. Manu entra per Adri Lledó.

20:10

minut 53. Doble canvi al Sant Andreu. Ferrón i Kuku substitueixen Baquero i Serramitja.

20:06

Minut 49. Al pal el Terrassa! Sergi Arranz, tot sol i amb Arnau superat, envia la pilota a la base del pal. L’han tingut els egarencs!

20:03

Minut 47. Jaume avisa que el Terrassa ha sortit més endollat amb un xut que marxa alt.

19:59

Comença la segona meitat sense cap canvi.

19:45

Minut 45.  Groga per Alberto García que atura un contraatac egarenc. La primera meitat acaba amb aquesta falta.

19:40

Minut 39. Una més pel Sant Andreu. Llamas xuta des de dins de l’àrea però Ortega bloca la pilota. Bons minuts dels de Cristian García.

19:32

Minut 31. Segona ocasió per Serramitja que està a tot arreu. Centrada boníssima de Llamas que el davanter quadribarrat no arriba a connectar.

19:30

Minut 29. Serramitja veu targeta groga per una entrada a Lucas Viña.

19:25

Minut 24. La que ha tingut Serramitja!! El davanter ha creuat massa la pilota quan estava tot sol dins l’àrea. La més clara del partit.

19:22

Minut 22. Josu remata defectuosament des de la frontal de l’àrea. La primera clara pels egarencs.

19:20

Minut 20. Serramitja a punt de pispar-li la pilota a Ortega, que s’ha fet un petit embolic.

19:15

Minut 16. Centrada de Josu que Yaya talla amb dificultats.

19:10

’10. Desperta el Terrassa però el Sant Andreu es defensa bé.

19:06

Primera arribada del Sant Andreu. Centrada perillosa de Kilian que atrapa Ortega.