El Júpiter és, matemàticament, equip de Segona Catalana. La derrota per 2 a 0 contra la Unificació Llefià condemna els gris-i-grana, que és cuer del subgrup 1B de Primera Catalana. Ara bé, la Federació Catalana de Futbol encara no ha decidit quin serà el format de la temporada 2021-2022 i es rumoreja que no hi haurà descensos.

Una temporada per oblidar

El Júpiter ha fet una temporada per oblidar i només ha sumat dos punts dels últims 24 possibles. Quan només falten dues jornades per acabar el curs, els gris-i-grana són cuers amb 11 punts. El Rubí és quart per la cua amb 19 punts i encara un partit pendent. Encara que els de La Verneda guanyessin els dos partits no es salvarien perquè, en principi, baixen els tres últims. Ara bé, falta saber què decidirà la Federació Catalana, que farà una Assemblea Ordinària el proper 30 de juny, pel que fa al sistema de competició de la temporada 2021-2022.

El Llefià decideix a la represa

El Júpiter ha anat fins a Badalona conscient que el punt aconseguit la setmana passada contra el Sant Cugat havia de ratificar-se sumant a domicili. Després d’una primera meitat disputada i sense gaires ocasions de gol, a la represa els locals han aconseguit trencar la porteria defensada per Rafa Leva. Primer Álex Saumell, en el minut 59, i després Óscar Jiménez, en el 79, han permès un triomf que deixa els de Juan Carlos Torres en una situació delicada.