Final Champions Chelsea - Barça
Foto; @FCBfemeni

El Barça ha fet història i ha guanyat la seva primera Champions. Les blaugrana s’han imposat amb autoritat al Chelsea per 0 a 4. Les de Lluís Cortés han encarrilat la final en 20 minuts. És el temps que han trigat a fer els tres primers gols. El primer en pròpia porta de les angleses i després els gols d’Alexia Puetllas, Aitana i Graham Hansehan donat aquesta primera Copa d’Europa a les blaugrana.

El Barça, una piconadora

El partit ha començat millor impossible per a les blaugrana, ja que al segon 38 ha arribat el gol. Lieke Martens ha xutat al travesser, la defensa del Chelsea no ha encertat a rebutjar i finalment gol en pròpia porta de les angleses, 0 a 1. Els primers minuts han estat molt intensos amb ocasions a les dues porteries. Jenni Hermoso i Aitana haurien pogut fer el segon pel Barça, però el Chelsea també hauria pogut empatar. L’ocasió més clara de les angleses l’ha tingut Harder. I les de Lluís Cortés han encarrilat la final al minut 13. Penal sobre Jenni Hermoso, que s’ha encarregat de transformar Alexia Putellas fent el 0 a 2.

La Champions es decideix en 36 minuts

La consecució de la Champions ha començat a prendre forma, però ha acabat per sentenciar-se poc després. El Barça s’ha sentit còmode sobre el camp i una excel·lent jugada de combinació de les blaugrana ha acabat amb el 0 a 3 d’Aitana, en el minut 20. Les angleses han intentat reaccionar, però ha estat el dia del Barça i després fantàstica jugada de Lieke Martens, Graham Hansen ha marcat el 0 a 4 en el minut 36. La primera ha acabat amb un xut de falta de Ji que ha aturat sense problemes Sandra Paños.

Control i més control de les blaugrana

El Chelsea ha sortit dels vestidors amb la intenció de retallar diferències i posar certa emoció a la final de la Champions ha tancat el Barça a la seva àrea. Els primers minuts d’aquesta segona part han estat de domini de les angleses. El Barça, bé defensivament, ha tingut la paciència d’esperar el seu moment i a poc a poc s’ha anat fent amb el control de la pilota i, per tant, ha allunyat el perill de la seva porteria. Han anat passant els minuts i les de Lluís Cortés han tornat a imprimir el ritme que més els convenia. Sense passar angúnies només ha estat qüestió d’esperar que el rellotge anés avançant i que l’espera per aixecar la Copa de la Champions no fos massa llarga. De fet, el Barça ha acabat el partit trepitjant l’àrea de les angleses.