El Cerdanyola FC està a només un pas de ser nou equip de la Segona RFEF. L’equip de Toni Carrillo s’ha imposat al Girona B per 2 gols a 3. Un enfrontament que s’ha decidit a la pròrroga i amb dos gols dels vallesans en els últims 5 minuts de l’afegit.

Empat després de 90 minuts

El partit entre el Girona B i el Cerdanyola ha tingut tots els ingredients que li calen a un partit de play-off. Emoció, intensitat i nervis, molts nervis. Aquests últims han trigat en sortir, però a la pròrroga ho han fet.

L’enfrontament, però, ha començat molt bé per al Cerdanyola. Javi López, al quart d’hora de partit, ha fet el 0 a 1. Ha estat un gol que ha sorprès a més d’un. De fet, el Girona B ha necessitat gairebé una hora per fer el gol de l’empat. No ha estat fins al minut 72 quan Adrià Gené ha aconseguit l’1 a 1. Amb la igualtat en el marcador, s’ha arribat a la pròrroga. Un temps afegit, que en cas d’empat, afavoria als gironins per passar ronda.

A la pròrroga, el Cerdanyola creu en el miracle

El temps afegit ha estat l’encarregar de decidir quin equip continuava amb opcions de pujar a la Segona RFEF. I tots dos equips ho han tingut a les seves mans. Primer ha estat el filial del Girona amb un gol d’Adrià Gené, quatre minuts després de la represa. La primera part de la pròrroga ha acabat amb un mínim avantatge gironí, i amb l’expulsió de l’entrenador visitant, Toni Carrillo.

A la segona part de la represa és quan han aparegut els nervis, l’emoció i l’èpica. Primer amb l’expulsió de Nil Puchades per doble targeta groga i després amb els gols de Pablo Servetti i Uri Escabrós. Era al minut 115 quan Servetti ha aconseguit l’empat a 2. El Cerdanyola tenia cinc minuts per aconseguir el miracle. I aquest ha arribat amb el gol d’Uri Escabrós. El “soldat rus” ha fet el tercer gol dels vallesans. Un gol que classifica als de Toni Carrillo per a la final del play-off d’ascens a la Segona RFEF.