El Sants ha superat el Santfeliuenc per 2 gols a 0 al camp de l’Energia. Els de Tito Lossio necessitaven sumar els tres punts per continuar en la lluita per la permanència a Tercera RFEF, que encara no està consolidada, i més després que el Banyoles, el seu perseguidor, hagi fet la feina davant l’Igualada. Els gol de Guillermo i Cala han donat al Sants una victòria molt lluitada en un molt bon partit del conjunt verd-i-blanc.

Un Sants molt ofensiu colpeja primer

Bon inici del Sants, que al minut 3 ja ha tingut la primera ocasió de perill per fer gol, però Favio, després de regatejar el porter, ha creuat massa la pilota, que ha acabat sortint fora. El conjunt santsenc ha sortit al camp amb un joc molt ofensiu. De fet, al minut 20 Favio ha tornat a tenir una ocasió de marcar, però, en aquest cas, encara que ha fet gol, ha estat anul·lat per fora de joc. El Santfeliuenc ha intentat tenir ocasions, però tret d’alguna centrada amb intenció dins de l’àrea, els del Baix Llobregat no han tingut cap ocasió clara de perill per fer mal a un Sants molt ben plantat al darrere.

Ha estat al minut 26 quan el Sants ha trobat per fi el premi del gol, amb un cop de cap de Guillermo. El partit ha continuat amb un bon joc del Sants, que provava de fer el segon, però s’ha trobat amb un Santfeliuenc que no volia deixar-se anar en el marcador i mirava de sortir del darrere amb pilotades a camp contrari. Finalment, el partit ha marxat camí de vestidors amb el resultat favorable d’1 a 0.

Sentència del Sants a la segona part

El Sants ha sortit endollat a la segona meitat, però una manca d’entesa entre Abdu, que ha cedit la pilota per a Uri, gairebé li costa l’empat del Santfeliuenc. El duel ha continuat sense ocasions clares, però amb el conjunt barceloní portant el pes del partit. En el 67, el Sants hauria pogut ampliar la renda de gols amb una bona jugada col·lectiva. Miguel ha conduït bé la pilota i ha fet una passada llarga a banda dreta impecable per a Cura, que ha centrat, i Favio no ha pogut enfocar la rematada per ben poc.

Els del Llobregat han deixat poca aportació ofensiva, i les poques oportunitats les han tingut a pilota aturada, com una falta servida per Romo que ha blocat sense problemes Uri. El Sants no ha aprofitat els regals de la defensa visitant, quan Guillermo s’ha quedat sol davant la porteria i ha xutat al cos d‘Àlex, que ha parat el cop, el rebot ha recaigut en Favio, que ha xutat per sobre del travesser i en una altra ocasió, una mala sortida del mateix Àlex ha precipitat un altre xut de Favio que ha sortit fora de porteria. Però el segon gol ha arribat després d’una escapada de Favio de la defensa rival, el xut l’ha aturat Àlex, però Cala, amb la canya a punt, ha introduït la pilota a la porteria. El partit ha acabat amb victòria merescuda del Sants.