L’Horta ha superat el Muntanyesa per la mínima (1 a 0) i encara pensa que la permanència a Tercera RFEF és possible. Els homes de Javi Iglesias han dominat amb un joc molt ofensiu, però amb poca precisió davant la porteria, fet que ha provocat que el partit no es decidís fins als últims instants. Amb la derrota del Figueres davant la Pobla de Mafumet, l’Horta encara manté viva l’esperança de salvar-se.

L’Horta, amb iniciativa però sense gol

L’Horta sabia que havia de guanyar si volia mantenir les opcions de permanència a la Tercera RFEF i això ho ha fet notar amb un joc molt ofensiu. De fet, al primer minut de partit, Genís Blasco ha fet estirar-se el porter de Nou Barris, Nil, per refusar un xut perillós a córner. Des de la banda dreta de Ren Suzuki i Eric Ruiz han arribat les ocasions dels hortencs, amb centrades al punt de penal que no sempre han tingut rematador. El Muntanyesa també ha volgut imposar el seu joc, però no han estat precisos en les últimes passades, i la major part del temps han estat defensant-se de l’ofensiva hortenca i generant perill al contraatac. Ha estat, però, en una jugada elaborada en què el Muntanyesa ha tingut la seva ocasió més clara al minut 24, amb un xut de Verdú que ha sortit per sobre del travesser. En la mateixa línia, l’Horta ha continuat buscant el gol penjant pilotes a l’àrea, però no han trobat un rematador clar, i quan l’han trobat, s’han topat amb el mur de Nou Barris, Nil, i el partit ha marxat a la fi de la primera meitat amb l’empat a zero.

L’Horta somia amb la permanència

El Muntanyesa ho intenta, l’Horta fa el gol

A la represa, l’equip hortenc ha continuat amb el mateix ritme de la primera part i el seu joc ofensiu. Des del primer minut han seguit penjant pilotes a l’àrea i han intentat connectar últimes passades que foradessin la defensa de Nou Barris, però sense determinació final. L’Horta ha perdonat ocasions clares, com la del minut 56, una altra vegada per la banda dreta, Eric Ruiz ha deixat sol amb una bona passada Jandro Sánchez, davant el porter Nil, que ha tornat a aturar. Un minut més tard, al 57, ho ha provat en aquest cas Eric Ruiz, amb un xut que Nil ha tornat a refusar a córner. El Muntanyesa, sense fer gaire soroll, s’ha anat aproximant a l’àrea hortenca, i també ha estat capaç de crear ocasions de perill que podrien haver suposat avançar-se primer al marcador, contra tot pronòstic. Però ha estat finalment al minut 81 quan l’Horta ha aconseguit el gol que tant buscava, en una centrada de Bezis i una rematada de cap de Jordi Aumatell, que Nil ha aturat en primera instància però que ha acabat entrant dins la porteria. Amb el gol, l’Horta s’ha encoratjat i al minut 85 Jordi Aumatell ha fet una gran passada a Jandro Sánchez, que sol davant el porter ha creuat massa la pilota i ha sortit fregant el pal. Finalment, el partit ha acabat amb 1 a 0, que fa somiar els hortencs amb la permanència a Tercera RFEF.