@FCBfemeni

El Barça ja és campió de la Lliga Iberdrola. L’equip de Lluís Cortés ha revalidat el títol de campiones de lliga després de guanyar el seu partit davant el Granadilla (0-1) i l’empat del Llevant al camp del RCD Espanyol. El Barça torna a guanyar el campionat domèstic, aquest cop amb un marge de 8 jornades per al final de la lliga. És la sisena lliga de la història del club i es converteix en l’entitat que suma més títols.

Celebració a la piscina

Les blaugrana han hagut d’esperar a l’hotel de concentració de Tenerife el resultat de l’Espanyol. Un cop ha acabat el partit de les blanc-i-blaves amb empat les de Lluís s’ha proclamat matemàticament campiones i ho han celebrat a la piscina de l’hotel.

Davant el Granadilla el tècnic ha donat descans a diverses jugadores amb molta càrrega de minuts. I ha estat Bruna Vilamla en el minut 37 qui ha marcat el gol de la victòria. El partit ha acabat amb aquest 0 a 1, que és el resultat més curt en tota la Lliga.

Després de 26 partits, les jugadores blaugrana han sumat un ple de victòries i han repetit títol de lliga amb 78 punts. L’equip de Lluís Cortés podrà centrar-se en la gran cita de la temporada, la final de la Champions davant el Chelsea. El tècnic blaugrana, Lluís Cortés, ha celebrat de la millor manera possible la seva renovació, anunciada aquest dilluns 3 de maig.