programa entrevistes

La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física engega una nova iniciativa durant aquestes setmanes de confinament arran de la crisi sanitària del coronavirus. Es tracta d’un programa d’entrevistes en directe amb esportistes i tècnics destacats de l’esports adaptat.

El nou programa d’entrevistes

Amb aquesta iniciativa, la federació vol continuar donant servei i contingut a tots els seus federats i seguidors. Uns continguts que, en condicions normals durant la temporada plena de competicions, són més difícils d’oferir. Cada setmana ja es realitza una entrevista als nostres esportistes a la pàgina web i a les xarxes socials de la federació. Ara, la federació vol anar més enllà i, per això, aquest proper dijous 16 d’abril començarà aquesta nova iniciativa.

La primera convidada, Núria Marquès

Cada setmana s’entrevistarà, en directe, diferents esportistes i tècnics de l’esport adaptat a Catalunya. Les entrevistes seran en directe pels canals de Facebook i YouTube de la FCEDF i la novetat és que qui es connecti podrà realitzar preguntes a través de la seva càmera web als convidats. L’horari d’aquestes entrevistes serà cada dijous a les 19 h i durarà, com a mínim, durant les quatre pròximes setmanes, en funció de com evolucioni el confinament, hi ha la possibilitat d’ampliar el projecte. La primera protagonista aquest dijous 16 d’abril, a les 19 h, serà la nedadora, doble medallista paralímpica, Núria Marquès.