Després de l’aturada per la disputa de l’Europeu, aquest dissabte ha tornat la Lliga amb un derbi barceloní, el Mediterrani – Atlètic-Barceloneta. El Medi ha arribat al partit com a campió de la Copa Federació, una competició que s’ha disputat aprofitant l’aturada per l’Europeu. Aquesta Copa ha servit a l’equip dirigit per Jahzeel Martínez per no perdre ritme de competició. Pel que fa al Barceloneta fins a 12 jugadors de la seva plantilla han disputat l’Europeu. 10 amb la selecció espanyola, que es va proclamar sotscampiona d’Europa, i Michael Bodegas, amb Itàlia, i Milan Aleksic, amb Sèrbia.

L’Atlètic-Barceloneta comença manant

En el retorn a la Lliga Premaat, els mariners han acusat el cansament per la disputa de l’Europeu i només han aconseguit un punt a la piscina Josep Vallès, després d’empatar-hi a 7. Chus Martin ha donat molts minuts als jugadors més joves. Tot i això, el Mediterrani ha fet un molt bon partit i fins i tot ha disposat de l’última possessió de la pilota per guanyar-lo. L’enfrontament ha començat amb 0 a 2, però el Medi ha aconseguit empatar al final del primer quart. En el segon només un gol, 2 a 3.

Marc Minguell i Benjamin Dutch, els millors

A la represa, el Barceloneta ha seguit manant en el marcador i s’ha arribat a l’últim període amb un 3 a 5. Però els homes de Jahzeel Martínez han capgirat el marcador gràcies a un inspirat Marc Minguell, 6 a 5. La igualtat ha arribat fins als últims segons, quan el Medi ha disposat de l’última jugada del partit per guanyar-lo, però no l’ha aprofitat. L’holandès Benjamin Dutch ha estat considerat el millor del partit.